2022-04-16 08:27:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Végre jókedvű és mosolygós vagy: meglátod a szépet és a jót is a környezetedben

Napi horoszkóp április 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szombaton telihold van a Mérleg jegyében. Neked időnként nehéz kiengedni a kezedből az irányítást, és főleg akkor adódhatnak viták, ha a párod sem hajlandó elmozdulni a saját álláspontjáról. Ennek a teliholdnak a tanulsága: legyél rugalmasabbés javítsd ki a problémákat azonnal, amikor előjönnek.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A saját magadba és a másikba vetett hited megerősödik szombaton, és a nehézségekben is meglátod a jót, a lehetőséget – ez a Mérleg telihold ajándéka. Figyelj a párodra, a családra. Most sok szeretettel veszitek egymást körbe...
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végre jókedvű és mosolygós vagy: meglátod a szépet és a jót is a környezetedben. Valóban nem is lehet okod a panaszra. Mert ami neked panasz, az másokban esetleg éppen irigységet keltő. Értékeld át a minél előbb a helyzetedet!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mérleg jegyében lesz telihold szombaton, s számodra csodálatos lehetőséget kínál, hogy meggyógyítsd a szívedet, megerősítsd a párkapcsolatodat. Végre lesz időtök egymásra! A húsvéti hosszúhétvége a nagy beszélgetések, romantikus esték ideje. Minden adott a boldogsághoz.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A párod valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő szombaton. Legyél olyan spontán is nyitott, mint általában, és ne állj ellent a javaslatának. Senkinek sem hiányzik, hogy veszekedéssel teljen a húsvéti hétvége, igaz?
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A magánéleted igencsak mozgalmas lesz szombaton, de nemcsak örömöt tartogat a mai nap, hanem sajnos számos vitát, feszültséget is. Ezeket elkerülheted, ha lemondasz az irányításról. Most épp akkor találhatod meg a boldogságot, ha engeded sodortatni magad az árral.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mérleg teliholdnak köszönhetően megmutathatod a személyiséged rejtett oldalát. Kreatív képességeid kibontakoznak, és kivirágzik a lelkedben a szerelem. Csodálatos nap vár rád! Persze feszültségek adódhatnak, de kedvességgel fel tudod ezt oldani.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Véget érnek lassan azok a rossz hangulatok, amelyek eddig gyötörtek téged. Szombaton még egy különleges kalandban is részed lehet, amit leginkább a pozitív életszemléletednek és az ebből fakadó kisugárzásodnak köszönhetsz. Élj vele!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mérleg telihold segít megjavítani a barátokkal való kapcsolatot. Ráébredhetsz, mi az, amit változtatnod kell a kommunikációdon. Te alapvetően nagyon jóhiszemű ember vagy, ugyanakkor heves természet, fontos, hogy megtanulj uralkodni az indulatokon. Szombaton nem lesz könnyű...
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Optimizmus, remény, bizakodás – ez jellemzi a szombati napodat. Igazán szépen alakul a húsvéti hosszú hétvége, és talán váratlan látogatóknak is örülhetsz majd. Ha még keresed a társadat, akkor romantikus kalandban is részed lehet.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Új oldaláról mutatkozhat meg előtted a másik, és ez a változás nagyon is tetszik neked… Kiváló nap a szombat a romantikára, az együttlétre, a közös programokra. Hívhatsz vendégeket, vagy menj te társaságba!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Romantikus és érzelmes nap a szombat, felerősödik a szentimentalizmusra való hajlamod. De nincs is ezzel semmi baj, ha kicsit ábrándosabb hangulatban vagy! Most az egyszer hagyhatod a nehezebb feladatokat másokra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: